dit doe ik

– Ik ontwerp kunsteducatieve projecten, lessen en workshops op maat, voor het basis- en middelbaar onderwijs en voor volwassenen.

– Ik geef interactieve kunstlessen, rondleidingen en workshops op basisscholen, middelbare scholen, bij musea en woonzorgcentra voor ouderen. Tijdens mijn lessen zullen kinderen en volwassenen actief, receptief en reflectief bezig zijn met kunst, zodat zij kunnen deelnemen aan een volledig kunstprogramma.

– Ik organiseer en co├Ârdineer in samenwerking met de opdrachtgever cultuureducatieve projecten voor het basis- en middelbaar onderwijs. Daarbij coach ik leerkrachten om het project zo volledig en voor de leerlingen zo effectief mogelijk in te kunnen zetten.

– Ik geef trainingen aan leerkrachten ten behoeve van deskundigheidsbevordering.

– Afhankelijk van uw mogelijkheden vorm ik uw wensen om naar een project, les of workshop waarin uw doelstellingen tot hun recht zullen komen.


Archief